KINESIS PAKETI

Posebej za vas po še dodatno znižanih cenah!

Paket Masaža

Masažni paketi so namenjeni ljudem, ki cenijo dobro počutje in masažo prepoznajo kot prispevek k boljšemu počutju in kvalitetnejšemu življenju. Z njo bomo dosegli sprostitev, povečali prekrvavljenosti bolečih predelov, predvsem pa zmanjšali mišično napetost in bolečino, ki je posledica dolgotrajnega sedenja, neustrezne drže in stresa.

Za vas smo pripravili PAKET MASAŽA, ki sestavlja tri protibolečinske masaže hrbtenice po še dodatno znižani ceni!

Paket masaža

90
82
  • 3 krat (40 minut)

Paket Individualno

Se zaradi deljenega delovnega časa, natrpanega urnika ne morete udeležiti skupinskih vadb v terminih, ki se izvajajo? Vam delo v skupini preprosto ne ustreza? Za vas imamo rešitev!

Individualna vadba omogoča najhitrejšo dosego zastavljenih ciljev, odličen strokovni nadzor ter neprestano prilagajanje vaj glede na vašo trenutno telesno pripravljenost.

Za vas smo sedaj oblikovali PAKET INDIVIDUALNO, kjer vam je kar deset individualnih vadb na voljo po znižani ceni!

Paket Individualno

390
350
  • deset individualnih vadb

Paket Terapija

Za še boljše rezultate se svetuje, da vadbenemu programu dodate terapevtsko protibolečinsko masažo, ki je usmerjena na del telesa, kjer so prisotne bolečine in napetost. Masaža tudi izboljša krvni in limfni pretok ter odpravi utrujenost in napetost v mišicah.

Za vas smo pripravili ugodnejši PAKET TERAPIJA, ki obsega 2 krat tedensko skupinsko terapevtsko vadbo in 2 krat protibolečinsko masažo.

Paket Terapija

143
128
  • 2 krat tedenska vadba, 8 obiskov
    2 krat protibolečinska masaža