Vadba za starejše

Poskrbite za funkcionalnost telesa v zrelih letih!

Staranje je naraven proces, ki je neizogiben za vsakega izmed nas. Predvsem v starosti je redna telesna aktivnost zelo pomembna, saj preprečuje upadanje fizioloških funkcij in podaljšuje čas, ko je posameznik sposoben skrbeti sam zase.

Zdravo staranje nikakor ni naključje, ki ga vodijo geni in okoliščine. Gre za skrbno premišljeno in načrtovano obdobje. Zato smo v našem centru oblikovali program Vadbe za starejše.

Kaj je cilj?

Kako začnem?

Ker naše delo temelji na osebnem pristopu, vsakemu udeležencu svetujemo BREZPLAČEN POSVET, kjer vam bo na voljo predstavitev programa. Takrat boste kineziologu povedali svoje želje in skupaj bosta določila vadbene cilje ter potek programa.

Kako poteka?

Vadbena enota traja 60 minut in se osredotoča na pridobitev funkcionalnosti telesa v zrelih letih preko krepitve mišične moči, srčno-žilnega sistema, razvoju gibljivosti ter izboljšanju koordinacije telesa.

Vadbo vodijo magistri kineziologije, ki skrbijo za strokovnost in redno spremljajo napredek udeležencev. Sproti tudi prilagajajo vaje glede na telesno pripravljenost, napredek in želje vadečega.

Vadbe potekajo v manjših skupinah do 8 oseb. tako, da se kineziolog resnično lahko posveti vsakemu udeležencu posebej. 

Pomembnost dajemo tudi socializaciji vseh udeležencev. Smeh in dobra volja sta na naših vadbah stalnici, zato jih udeleženci radi obiskujejo in s tem vadijo še bolj učinkovito!

Zato ne odlašajte in že danes poskrbite za boljši jutri!

MESEČNA SKUPINSKA VADBA

44
  • 1 krat tedenska vadba, 4 obiski

MESEČNA SKUPINSKA VADBA

59
  • 2 krat tedenska vadba, 8 obiskov

Ali izvajate tudi individualne vadbe?

Seveda! Tak tip vadbe omogoča najhitrejšo dosego zastavljenih ciljev, odličen strokovni nadzor ter neprestano prilagajanje vaj glede na vašo trenutno telesno pripravljenost.

V našem centru nudimo izvajanje individualnih vadb, ki potekajo v terminih, ko vam ustreza. Kineziolog bo urnik in način dela prilagodil vašim željam in potrebam.

Individualna obravnava

47
  • prilagojena posamezniku