Vadba za zdravo hrbtenico

Z vadbo dolgoročno in učinkovito zmanjšajte bolečine v hrbtenici in primerno okrepite mišice!

Komu je namenjena?

Kaj je cilj?

Kako začnem?

Ker naše delo temelji na osebnem pristopu, vsaki udeleženki svetujemo BREZPLAČEN POSVET, kjer vam bo na voljo predstavitev programa. Takrat boste kineziologinji povedale svoje želje in skupaj bosta določili vadbene cilje ter potek programa.

Kako poteka?

Pri programu Zdrava hrbtenica gre za manj intenzivno, bolj umirjeno vadbo. Vsaka vadbena enota traja 60 minut in se začne s kratkim ogrevanjem, kateremu sledijo elementi vadbe moči, vzdržljivosti, gibljivosti ter propriocepcije. Za vadbo uporabljamo elastike, pilates žoge, uteži, ravnotežne blazine ter druge pripomočke. Osredotočamo se predvsem na krepitev globokih stabilizatorjev hrbtenice in raztezanje zakrčenih mišic.

Velik poudarek dajemo tudi spremljanju napredka udeležencev in sprotnemu prilagajanju vaj glede na telesno pripravljenost vsakega vadečega posebej. Za najboljše možne rezultate vam svetujemo dvakrat tedensko vadbo.

MESEČNA SKUPINSKA VADBA

44
  • 1 krat tedenska vadba, 4 obiski

MESEČNA SKUPINSKA VADBA

59
  • 2 krat tedenska vadba, 8 obiskov

Kako poteka individualna obravnava?

Za vse tiste, ki imate specifične težave s hrbtenico ali se vračate po poškodbi ali operaciji, se priporoča INDIVIDUALNA OBRAVNAVA. Svetuje se tudi vsem tistim, ki želijo, da se terapevt posveti samo njim. 

Individualna obravnava vključuje pregled zdravstvene dokumentacije, svetovanje glede pravilnega in varnega gibanja ter mehanizmov zaščite hrbtenice in izvedba terapevtske ure.

Individualna obravnava

47
  • prilagojena posamezniku