Gibalno terapevtski center Kinesis

Ekipa

Maruša Dovnik Augustinčič

Sem Maruša Dovnik Augustinčič, magistrica kineziologije in vodja Centra Kinesis.

V Gibalno terapevtskem centru Kinesis izvajam manualne limfne drenaže po dr. Voddru, protibolečinske masaže, individualne / skupinske vadbe ter druge terapevtske pristope.

Sem avtorica številnih izobraževalnih programov za podjetja, kjer preko delavnic, predavanj in skupinskih aktivnosti zaposlene ozaveščamo o pomembnosti zdravega življenjskega sloga in preventive.

Znanje redno nadgrajujem z dodatnimi izobraževanji, aktivnimi udeležbami na seminarjih ter pisanjem strokovnih člankov s področja kineziologije in rehabilitacije.

Darja Gašperlin Dovnik

Darja Gašperlin Dovnik dr. med. je specialistka ginekologije in porodništva in direktorica Ordinacije Gašperlin Dovnik, d.o.o.

Že od leta 1995 je zasebnica s koncesijo za opravljanje pregledov s področja ginekologije in
porodništva ter ultrazvočne preglede. Več o njeni dejavnosti si lahko preberete na spletni strani www.nuhalna-svetlina.com

Leta 2000 je odprla center za merjenje kostne gostote na DEXA napravi, ki se nahaja v Zdravstvenem domu Celje. V sklopu meritev svetuje tudi primerno zdravljenje, prehrano in gibanje ter ob morebitni diagnozi napoti na nadaljnjo obravnavo v naš center.

Ves čas se strokovno izpopolnjuje preko udeležbe na svetovnih in evropskih ginekoloških kongresih in kongresih o osteoporozi, osteoartritisu in mišično skeletnih boleznih.

V Gibalno terapevtskem centru sodeluje kot svetovalka s področja nosečnosti in osteoporoze. Stranke centra se lahko nanjo obrnejo glede kakršnihkoli vprašanj s tega
področja.

Katja Kranjčec

Sem Katja Kranjčec, študentka tretjega letnika fizioterapije na Univerzi na Primorskem.

Šport in zdrav življenjski slog me spremljata že celo življenje, zato tudi moji poklicni interesi stremijo k športni fizioterapiji.

Svoje znanje nenehno dodatno nadgrajujem, spoznavam nove terapevtske metode ter znanje prenašam v prakso.

V Centru Kinesis vodim skupinske vadbe za nosečnice in zdravo hrbtenico, izvajam protibolečinske masaže hrbta in celega telesa ter trigger point terapijo.

Lucija Skrbiš

Sem Lucija Skrbiš, diplomirana kineziologinja in študentka magistrskega študija
kineziologije.

Prizadevam si predvsem za spodbujanje zdravega načina življenje in ozaveščanje o
pomembnosti redne telesne vadbe.

V Gibalno terapevtskem centru Kinesis izvajam vadbo za nosečnice in zdravo hrbtenico.

O centru

Gibalno terapevtski center Kinesis se nahaja v Celju na Jenkovi ulici 20 v neposredni bližini Zdravstvenega doma Celje in Splošne bolnišnice Celje. V centru delujemo magistri kineziologije in diplomirani fizioterapevti, ki smo usposobljeni za delo na področju rehabilitacije, preventive pred poškodbami ter za izvajanje skupinskih, individualnih vadb ter terapij.

Naše delo temelji na osebnem pristopu, zato se z vsakim novim udeležencem najprej pogovorimo, skupaj določimo vadbene cilje in odgovorimo na vsa morebitna vprašanja. Vse vadbe potekajo v manjših skupinah do 8 oseb – le tako se lahko resnično posvetimo vsakemu udeležencu posebej.

Verjamemo, da bo v našem centru vsak našel nekaj zase, vadba v manjših skupinah in pod strokovnim nadzorom, pa vas bo zagotovo prepričala!