Mamice z dojenčki

Nudite svojemu telesu najboljše možno okrevanje in poskrbite za še dodatno povezovanje s svojim dojenčkom.

Nosečnost zelo spremeni žensko telo. Trebušne mišice se v nosečnosti razmaknejo, telo je polno vode, medenično dno je ohlapno, drža se prilagodi rasti trebuha. Vse to je potrebno spraviti v staro formo.

Če skrbite za telo, razvijate pozitiven odnos do okolja. Otroček, ki ste ga čakale in se ga veselile je sreča, a tudi breme in skrb. Ne zahtevajte preveč od sebe. Ne ostajajte mesece same doma.

Pojdite med druge mamice, spoznajte nove prijateljice in naredite nekaj za dobro počutje. 

Telo vam bo hvaležno!

Kaj je cilj?

Kako začnem?

Ker naše delo temelji na osebnem pristopu, vsaki udeleženki svetujemo BREZPLAČEN POSVET, kjer vam bo na voljo predstavitev programa. Takrat boste kineziologinji povedale svoje želje in skupaj bosta določili vadbene cilje ter potek programa.

Kako poteka?

Vsaka vadbena enota traja 60 minut.

Dojenček je ves čas del vadbenega programa. Uporabljamo ga pri izvajanju vaj, motiviramo ga, da je tudi sam aktiven tako, da resnično ustvarimo okolje, ki je spodbudno za njegov gibalni razvoj. 

Dojenček spoznava svoje telo, z mamico gradi še boljši odnos, hkrati se socializira z drugimi malčki. Mamica pa na pravilen način poskrbi za svoje telo in mu nudi najboljšo oporo pri okrevanju po porodu.

 

MESEČNA SKUPINSKA VADBA

44
  • 1 krat tedenska vadba, 4 obiski

MESEČNA SKUPINSKA VADBA

59
  • 2 krat tedenska vadba, 8 obiskov

Kaj pa individualna vadba?

Bi se rade znebile poporodnih kilogramov in v najkrajšem času zase naredile kar največ?

Z individualno vadbo boste svoje telo hitro povrnile v čas pred nosečnostjo, ali ga celo izboljšale!

V našem centru nudimo izvajanje individualnih vadb, ki potekajo v terminih, ko vam najbolj ustreza. Kineziolog bo urnik in način dela prilagodil vašim željam, potrebam ter ciljem.

Individualna VADBA PO PORODU

47
  • prilagojena posameznici