FIT50

Strokovno oblikovan program za ženske v perimenopavzalnem in postmenopavzalnem obdobju.

Kaj je cilj?

Kako začnem?

Ker naš način dela temelji na osebnem pristopu, vsem udeleženkam pred prvim obiskom svetujemo BREZPLAČEN POSVET, kjer vam je na voljo predstavitev programa FIT50. Takrat boste kineziologu povedali svoje želje in skupaj bosta določila vadbene cilje ter potek programa.

Kako poteka?

Program FIT50 se začne z uvodno BREZPLAČNO MERITVIJO TELESNE SESTAVE z bioimpendanco. Ta nam služi kot izhodišče pri načrtovanju telesne aktivnosti in določitvi vadbenih ciljev.

Vsaka vadbena enota traja 60 minut in se začne z aerobnim ogrevanjem. Nato vadbo nadaljujemo z vajami za moč, gibljivost, ravnotežje in koordinacijo. Pri tem si pomagamo z utežmi, pilates in velikimi žogami, ravnotežnimi blazinami, kettlebelli ter drugimi pripomočki, zaradi katerih je vadba še bolj zabavna in učinkovita!

Prav tako se osredotočamo na raztezanje zakrčenih mišic, ki so posledica pretirano sedečega
načina dela in življenja ter s tem zmanjšujemo bolečine v vratu in hrbtenici.

MESEČNA SKUPINSKA VADBA

44
  • 1 krat tedenska vadba, 4 obiski

MESEČNA SKUPINSKA VADBA

59
  • 2 krat tedenska vadba, 8 obiskov

Kako poteka individualna obravnava?

Se zaradi deljenega delovnega časa, natrpanega urnika ne morete udeležiti skupinskih vadb v terminih, ki se izvajajo? Vam delo v skupini preprosto ne ustreza?

Za vas imamo rešitev!

V našem centru nudimo izvajanje individualnih vadb, ki potekajo v terminih, ko vam ustreza. Kineziolog bo urnik in način dela prilagodil vašim željam in potrebam.

Individualna vadba FIT50

47
  • prilagojena posamezniku